Martinistad - Voor en door Groningers
Klik Hanneke Kappen

Groningen Agenda
Alle Groninger Links
Archief: Reportage
privacyverklaring

Martinikerk

MartiniStad Webs
Uw Stad
Oerknal
Relativiteits theorie
D art-painters Instagram Het Wolvenbureau
Gerard Druiven.
Folk Groningen
Galerie Hoogenbosch
Hanneke Kappen .nl
Historie Joods Groningen
Therapeuten website
Tribal art
Trio Bert&Gerard
Vakantiewoningen
VFR Pilots

MartiniStad domains
www.uwstad.nl
martinistad-groningen.nl
groningen-martinistad.nl
groningen.uwstad.nl
www.martinistad.nl
www.martinistad.net
www.martinistad.com

Gemeente Groningen Portal gemeente Groningen
Gemeente Groningen
Agenda's in Groningen

 
Uit de oude doos
Op 13 december was er weer een sigarenproeferij georganiseerd door Cohiba-society De Noord Nederlandse Sigarenclub. De club die nu drie jaar bestaat heeft twee goede jaren gehad en was het laatste jaar doodgebloed. Deze avond was bedoeld om de club nieuw leven in te blazen en dat is gelukt. Er waren meer mensen dan ooit en de meerderheid verzocht om voortzetting van de aktiviteiten van de club. De presentatie van mw. No´┐Żle Ruitenberg over Balmoral en De Huifkar was erg geslaagd en een ieder kreeg bijna meer sigaren gepresenteerd dan die hij/zij op kon roken die avond. 

Klik op een foto voor een uitvergroting
Copyright 2000 D art-painters Groningen.
    Hypertext by D art-painters
    bands - bioscoop - bladmuziek - cafe's - computer - computeronderdelen - dansschool - dansscholen - danssport - godsdienst - groningen - hardware - hotel - huisvesting - joden in groningen - keyboard - kunst - koor - literatuur - martinitoren - muziek - muziekinstrument - muziekles - muziekschool - muzikant - piano - recreatie - restaurant - sporten - steden-dorpen-wijken - stichting-vereniging - theater - theaterburo - vervoer - vioolbouw -

(c) Copyright 1996-2023 Martinistad Groningen Holland


MartiniStad plaatst links naar websites die te maken hebben met Groningen of een van de andere twee noordelijke provincies. MartiniStad controleert wel de inhoud van de websites die gelinkt worden, maar kan en wil niet verantwoordelijk zijn voor de inhoud van deze gelinkte websites, noch is MartiniStad verantwoordelijk voor leed en anderzins voorvloeiend uit het gebruik van een van de gelinkte websites. Als er een website gelinkt staat die naar uw mening een inhoud heeft die echt niet kan dan kunt u ons dat mailen, -info@martinistad.net-, dan kijken wij ook nog eens.